top of page

Business Name

10% Off online booking!

Kunsten å komme seg hjem eller

videre etter rittet.

Før, under og etter

Unionsleden er en fantastisk sykkelvei mellom Moss og Karlstad, eller hvis du sykler den andre veien, en fantastisk vakker sykkelvei mellom Karlstad og Moss. 

 

Unionsrittet slutter i Karlstad, og noen vil ønske å returnere til starten. Alle deltakere må kunne overlevere bagasjen sin i Moss og deretter få den levert til dem i Bengtsfors og innkvarteringen mellom etappene. Det samme gjelder Karlstad. All bagasje har transport til målområdet vil bli overlevert der. 

 

Syklister som ønsker å returnere til starten vil bli tilbudt busstransport, for og en liten avgift vil du få en reservert plass. 

 

Unionsleden er en utmerket sti mellom Moss og Karlstad, eller hvis du sykler den andre veien; Det er en vakker sykkelsti mellom Karlstad og Moss. 

Unionsrittet slutter i Karlstad og så, så jeg vil ønske å returnere start. startet deltakere må kunne overlevere bagasjen sin i Moss og deretter få den levert til dem i Bengtsfors og overnatting mellom etappene. Det samme gjelder i Karlstad. Bagasje som leveres til målområdet vil bli overlevert der. 

 

Syklister som ønsker å returnere til starten vil bli tilbudt busstransport, mot en liten avgift får du en reservert plass. 

 

Hvis du ønsker en individuell løsning, er det en utmerket forbindelse mellom Karlstad og Oslo. Hvis du vil ta toget til Moss, må du bytte tog i Oslo

 

Vi jobber med å finne en løsning med hensyn til grense om grense, der 2 lands regelverk som ikke skal utfordres juridisk er et stykke arbeid arrangøren jobber med. Det er vår ambisjon at det ikke skal påvirke deltakerne i særlig grad.

En dag, ikke så langt fra nå, vil du være så glad for at du fortsatte!

bottom of page