top of page

Business Name

10% Off online booking!

Unionsrittet er langt, det vil kreves påfyll underveis. 

Ta deg tid

Unionsleden er en vakker sykkelsti mellom Moss og Karlstad, eller hvis du sykler den andre veien, en utmerket sykkelsti mellom Karlstad og Moss. 

 

Unionsrittet avsluttes i Karlstad, og noen vil ønske å gå tilbake til starten. Alle deltakere må kunne levere bagasjen sin i Moss og deretter få den levert i Bengtsfors og på overnattingsstedene mellom etappene. Det samme gjelder for Karlstad. All bagasje for transport til målområdet vil bli overlevert der. 

 

Syklister som ønsker å returnere til starten vil bli tilbudt busstransport, og mot en liten avgift får du en reservert plass. 

 

Hvis du ønsker en individuell løsning, er det en utmerket forbindelse mellom Karlstad og Oslo. Hvis du vil ta toget til Moss, må du bytte til Oslo.

 

Vi jobber med å finne en løsning for toll og grensepassering. To lands regelverk som ikke skal utfordres juridisk er et arbeid arrangøren jobber med. Det er vår ambisjon at det ikke skal påvirke deltakerne i særlig grad.

Livet er et rent eventyr, og jo raskere vi innser det, jo raskere vil vi kunne behandle livet som kunst.

  • 01. jul., 06:00 CEST – 02. jul., 21:00 CEST
    Moss, Moss, Norway
    "Dette vil bli magisk", sier sykkelvenner som har testet deler av det som vil være den fineste, mest utrolige, morsomste og beste sykkelopplevelsen i 2023.
bottom of page