top of page

Business Name

  • Facebook
  • Instagram

MELD DEG PÅ UNIONSRITTET INNEN 1.JULI

10% Off online booking!


Rittarrangør vil invitere til spaghettifest før start og recovery-føde etter målgang. 

Og noe sunt og godt mellom etappene.

Godt og sunt,

sunt og godt

Det er fortsatt normal prosedyre i en rekke sykkelritt å arrangere pastaparty kvelden før rittstart. Det kan være godt å fylle opp lagrene før ritt. Det er også trivelig å hilse på andre med samme ambisjon; å sykle en god konkurranse. Unionsrittet jobber også med underholdning av eksepsjonell god klasse kvelden før dagen.

Unionsrittet er opptatt av å kunne bistå syklistene på den lange ruta mellom Moss og Karlstad. Det blir en rekke mat- og drikkestasjoner underveis og vi jobber med kortreist, lokal mat til glede for ryttere og forbipasserende. 


I samarbeid med våre sponsorer vil vi sørge for at rytterne har tilgang på energibarer og tilsvarende drikke.

For øyeblikket ingen kommende arrangementer

GODT OG SUNT,

SUNT OG GODT

 

RITTARRANGØR VIL INVITERE TIL SPAGHETTIFEST FØR START OG RECOVERY-FØDE ETTER MÅLGANG. 

OG NOE SUNT OG GODT MELLOM ETAPPENE.

DET ER FORTSATT NORMAL PROSEDYRE I EN REKKE SYKKELRITT Å ARRANGERE PASTAPARTY KVELDEN FØR RITTSTART. DET KAN VÆRE GODT Å FYLLE OPP LAGRENE FØR RITT. DET ER OGSÅ TRIVELIG Å HILSE PÅ ANDRE MED SAMME AMBISJON; Å SYKLE EN GOD KONKURRANSE. UNIONSRITTET JOBBER OGSÅ MED UNDERHOLDNING AV EKSEPSJONELL GOD KLASSE KVELDEN FØR DAGEN.

UNIONSRITTET ER OPPTATT AV Å KUNNE BISTÅ SYKLISTENE PÅ DEN LANGE RUTA MELLOM MOSS OG KARLSTAD. DET BLIR EN REKKE MAT- OG DRIKKESTASJONER UNDERVEIS OG VI JOBBER MED KORTREIST, LOKAL MAT TIL GLEDE FOR RYTTERE OG FORBIPASSERENDE. 

 

I SAMARBEID MED VÅRE SPONSORER VIL VI SØRGE FOR AT RYTTERNE HAR TILGANG PÅ ENERGIBARER OG TILSVARENDE DRIKKE.

bottom of page