top of page

Business Name

10% Off online booking!

Rittarrangør anbefaler alle deltakere å starte med sykkel som tilfredsstiller krav til å delta i sykkelritt, eller i det minste ikke er i konflikt med veitrafikkloven. 

Service & søppel

Det begynte med en forespørsel, nå er vi blitt et aksjeselskap. Og selv om Morsa Sykkel skilles fra Gravel Scandinavia AS, er og forblir det ingen tette skott mellom oss. Hele vår sykkelsatsing er tuftet på sosial samvittighet, ansvar og omsorg, lavterskel og utvikling.


Gravel Scandinavia AS er Unionsrittet og alt som hører med. Det er applikasjons- og destinasjonsutvikling, sykkelutleie, reparatur og videreutvikling av våre gode forbindelser med sykkelbransjen. Det er neppe noen hemmelighet at vi ønsker at Gravel Scandinavia AS skal være et naturlig sentrum for gravelsykling i deler av Europa. Vi legger lista høyt.

Morsa Sykkel skal fortsette sitt utrettelige arbeid med Morsa-modellen. Vi skal gjennom sykling og sykkelrelatert innsats gjøre et redelig dagsverk for alle dem som fortjener en sjanse, fellesskap og som kan introduseres for nye mål og målsettinger.

Unionsrittet er og skal være en forurensnings-fri sykkelkonkurranse. Noe som betyr at den enkelte rytter har med seg like mye papir og emballasje ved målgang som ved start. I tillegg vil det bli satt ut kildesorteringscontainere.

Unionsrittet samarbeider med Tour of Scandinavia. Sistnevnte har utviklet og produsert en mobil avfallsoppsamlingsløsning som Unionsrittet ser frem til å teste.

Vi ønsker deg velkommen til en magisk Gravel-opplevelse!

  • 01. jul., 06:00 CEST – 02. jul., 21:00 CEST
    Moss, Moss, Norway
    "Dette vil bli magisk", sier sykkelvenner som har testet deler av det som vil være den fineste, mest utrolige, morsomste og beste sykkelopplevelsen i 2023.
bottom of page