top of page

Business Name

  • Facebook
  • Instagram

MELD DEG PÅ UNIONSRITTET INNEN 1.JULI

10% Off online booking!

SOMMERTID


På tur: En delegasjon syklister med Jonas Orset i spissen på utflukt i mossedistriktet.

Nyhetsbrev: Enn så lenge lever vi i en tid der det å skru klokka frem en time, gjør underverker for humør og tilpasningsglede. I sykkelsammenheng betyr sommertiden sesong for velvillige utøvere av tohjulsdisiplinen. For oss som skal arrangere Unionsrittet den 1-2. juli, betyr klokkeslettendringen at vi får enda en time mindre å planlegg det vi ubeskjedent karakteriserer som sesongens store begivenhet. Minner for øvrig om at Tour de France begynner sitt ritt samme dag.


Jonas Vingegaard, fjorårets vinner av Tour de France.

I Unionsrittet-sammenheng fortsetter vi vårt ganske lystbetonte arbeid med å snakke med mennesker langs leden, vi produserer sykkelrelaterte småartikler på våre nettsider og vi bygger en slags arrangementsorganisasjon. I disse dager overlater vi en del av markedsføringen til eksperter i visit-selskapene, det skal bli både spennende og interessant å se hvordan markedsføring på digitale, massemediale kanaler optimaliserer budskapet: Sommerens fineste opplevelse blir Unionsrittet.

Vi gleder oss også over at syklister i nesten alle ferdighetsklasser viser stor og ganske så hurtig voksende interesse for rittet, dette skjer samtidig med at medlemsmassen vokser. Unionsrittet og Morsa Sykkel er i ferd med å etablere seg som en fast størrelse i mosseidretten, vi er i ferd med å bli kjent.

Mange av de aktivitetene vi jobber med er organisert under det vi har registrert som Gravel Scandinavia, det gjelder også vår nettbutikk. Der kan man blant annet, og etter hvert mye mer, kjøpe deler, rekvisita og ikke minst utmerkede bagasjeprodukter fra Orucase.


Orucase har det som trengs for alle oppdagelsesreisende og eventyrere som foretrekker sykkel.

Helt siden vi bestemte oss for å utvikle ideer vi har tro på, har vi jobbet med å finne et distinkt og gjenkjennelig uttrykk. Derfor er vi litt sjølopptatte når vi applauderer oss selv og nettsiden vi vi aller helst kommuniserer på. Vår nettsatsing er dynamisk og vi tror vi har et godt produkt for å nå frem med siste nytt, analyser og salg.

Lørdag den 25. mars, et snaut halvt døgn før sommertid, benyttet Jonas Orset og flere fintrimmede gravel-syklister Dilling og våre lokaler som et stopp for påfyll. Dagens rute er fra Oslo til Larkollen før retur gjennom Mossemarka til Hvervenbukta. Det er vår.


99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

SISTE NYTT

bottom of page