top of page

Business Name

  • Facebook
  • Instagram

MELD DEG PÅ UNIONSRITTET INNEN 1.JULI

10% Off online booking!

MIKROINFLUENSERE OG VI


Kunsten å nå frem: Mikroinfluenseren er et viktig ledd i kommunikasjonsbransjens næringskjede.

I løpet av det drøye året Morsa Sykkel har eksistert har vi gjort oss godt synlig på en rekke massemediale plattformer. Opererer man i 2023 i offentlighetens lys må det bli sånn, omgivelsene krever det. I Morsa-leiren vil vi neppe noen gang slå oss selvtilfredse på skulderen for å konstatere at vi er perfekte og feilfrie. Heller ikke i anstrengelsene med å nå frem til dem vi gjerne ønsker kontakt med. Og i en verden der teknologisk innovasjon gir oss nye muligheter til å nå dem vi leter etter, fortsetter vi vår søken etter optimal oppmerksomhet og etterlyser mikroinfluenseren. For den som ikke er innforstått med stillingsbeskrivelsen: En mikroinfluenser er, i følge definisjonen, en som har et sosialmedia-nærvær større enn folk flest, men mindre enn en celebritet. Og det betyr at mikroinfluenseren har flere enn 1000 følgere, men mindre enn 100 000. Det igjen betyr at vedkommende når frem til en interesse-gruppe eller et kompetansemiljø. Det betyr også at mikroinfluenseren tiltrekker seg en følgermasse som interesserer seg for det hun eller han mener, tror på og viser til.


Morsa Sykkel er derfor på jakt etter en eller annen eller enda flere som kan bistå oss i å fortelle lokal og regional virkelighet at vi finnes og har store og spennende planer og ambisjoner for tiden som kommer.

Vi vil gjerne ha bistand og profilert assistanse til å selge inn våre tiltak. Finnes det noen, finnes det én som kan hjelpe oss i å selge inn budskapet til et større publikum vi selv har oversikt over? Finnes det én eller noen som kan være en god samarbeidspartner for oss og de mange syklistene som utfordrer form, fellesskap, lek og sykkelmoro? Én som kan fortelle sine følgere om Unionsrittet og Skandinavias fineste sykkelvei, den mellom Moss og Karlstad?
36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

SISTE NYTT

bottom of page