top of page

Business Name

  • Facebook
  • Instagram

MELD DEG PÅ UNIONSRITTET INNEN 1.JULI

10% Off online booking!

Litt om levende bilder

Oppdatert: 11. mai


Verket: Jonas Orset inviterer til en rask reise i ulendt terreng. Bak kamera Joakim Birkeland.

Det som kan bli sommerens fineste opplevelse fra sykkelsetet og et enda mer ettertraktet feriemål for den som leter etter delvis bortgjemt, eksotisk natur å melde hjem om, vil i tiden som kommer finne flere gode eksempler på at Unionsleden, sykkelveien Unionsrittet skal arrangeres på, kan være det rette stedet for både eventyr og konkurranse.


I høyden: Orset og Birkeland nyter utsikten på Høytorp fort.

-Nei, svarer han med beskjedent ettertrykk. Kunnskapen om Moss og Verket er mangelfull. Heller ikke slusevirksomhet i Lennartsfors eller nedlagte hjørnesteinsindustrier i Fengersfors representerer kompetansekunnskap verdt å ta med seg. Joakim Birkeland, han fra Vestlandet som er kommet til Moss for å lage levende bilder fra verdens fineste sykkel-led, innrømmer kunnskapshull.

-Det kan bare bli bedre? -Jepp, det kan det.

Nå har han med Jonas Orset som guide og Unionsrittet som mobilt og tilstedeværende støtteapparat, filmet nesten hver eneste meter mellom Moss og Karlstad. Sett asfalt- og grusveier krølle seg forbi de vakreste innsjøer og fineste landskaper. Resultatet av dette vil over kunne nytes på vår utmerkede hjemmeside. Det blir også en kortfattet, men informativ analyse fra Jonas Orset. Han vil snakke om underlag, fart, høydemetere og tipse om hjulvalg og anstrengende stigninger. De finnes!


Midt i skauen: Fotograf og syklist langt inne i Värmlands dypeste skoger.

I løpet av to ekstremt hektiske dager er det blitt produsert en menge råmateriale som nå skal bearbeides for Instagram, facebook og hjemmeside. Og i tillegg har en bergenser lært masse om en delvis bortgjemt region, syd for Oslo og vest for Stockholm. Det er det som er Kinderegg.


Karlstad: Joakim Birkeland ber om siste innspurt retning Stora Torget i Karlstad82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

SISTE NYTT

bottom of page