top of page

Business Name

  • Facebook
  • Instagram

MELD DEG PÅ UNIONSRITTET INNEN 1.JULI

10% Off online booking!

Klokken er blitt april, vi teller ned


Det er sen vår i år. Men de fleste som praktiserer syklisme har allerede fått en god forsmak på hva sesongen skal gi oss.

Unionsrittet, sommerens største utfordring for alle som trives utenfor allfarvei, rykker nærmere. I Tørkoppveien 10, der vi gjerne inviterer forbipasserende til en kopp kaffe, mener vi fortsatt å ha kontroll på utviklingen. Men i takt med at snøen erstattes med hvitveis og våryre trekkfugler, er rittet i ferd med å materialisere seg som en faktisk begivenhet. Enn så lenge er ikke det skremmende.

Som arrangører har vi jobbet godt med forberedelsene, og ved månedsskiftet mars/ april engasjerte vi Ludvig Bergenheim. Han skal i tiden fremover sørge for at temporære og endelige mål realiseres, holde dagdrømmer på avstand og bidra med ny kunnskap.


Unionsrittet fortjener deltakere. I henhold til erfaringsbasert kunnskap vet vi at det er i perioden mai-juni at de fleste melder seg på. Vi vil på vår side legge ned ekstra energi for å minne om ritt, trasé og sosialt samvær. Det krever enda større digital tilstedeværelse, Ludvig tar ansvaret med å sørge for at strategiene gjennomføres med optimal gevinst. I tillegg håper vi at et Viken- initiert samarbeid med Visit-selskapene også kan bidra med akselererende oppmerksomhet i destinasjonsutviklende sammenheng.


Til vår aller største glede er vi siden en tid tilbake en del av sykkelsportens eliteserie. Og torsdag 20. april var en gruppe fra Unionsrittet gjester da Tour of Scandinavia inviterte til lanseringsfest. Evenementet er siden flere år et av de mest staselige sykkelritt på hjemlig grunn og nyter en stadig større grad av anerkjennelse i sporten. Roy Moberg og hans mannskap har i løpet av de ti årene damesykkelrittet har eksistert jobbet hardt for å oppnå status en type anerkjennelse det står respekt av.


Slik så det ut fra målstreken da fjorårets versjon av Tour of Scandinavia hadde målgang i Sarpsborg.

Unionsrittet defineres i Tour of Scandinavia-sammenheng som et sidearrangement. Det gleder oss langt inn i sykkel-sjela, samtidig som det gjør fremtidige prosjekter ekstra interessante. I samarbeid med fylkeskommunen har Tour of Scandinavia jobbet med en mobilmiljøløsning, går alt som det skal vil Unionsrittet være en del av den store testen.

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

SISTE NYTT

bottom of page