top of page

Business Name

  • Facebook
  • Instagram

MELD DEG PÅ UNIONSRITTET INNEN 1.JULI

10% Off online booking!

INTERNASJONAL ALLIANSE

Oppdatert: 21. mar.

Her følger kortversjonen om en internasjonal samling uten politiske undertoner.


Marcos Puigdefábregas, tidligere spansk landslagslangrennsløper, og Jonas Orset, gravelsyklist i internasjonal toppklasse.

Det er grunn til å juble når Felt Bicycles og Morsa Sykkel tråkker til for et utvidet samarbeid, nå skal det sykles godt og i godt selskap.


Morsa Sykkel og Felt Bicycles er altså blitt to sider av samme sak. Den amerikanske sykkelprodusenten er, og har lenge, vært på jakt etter en ny skandinavisk samarbeidspartner. Og Morsa er den foretrukne.


-Dette tror vi på, sier Marcos Puigdefabregas, en fortsatt god spansk skiløper som flyttet til Lillehammer for å bli verdensklasse. I dag har han et utvidet ansvar i Norge og Sverige for å selge Felt-sykler til det som defineres som merkets nedslagsfelt.


-Å samarbeide med et internasjonalt selskap gir oss helt nye horisonter, smiler Bjørn Bergenheim, daglig leder i Morsa Sykkel.


Felt er amerikansk og en av en rekke sykkelprodusenter som setter all ære og en del penger i kunsten å dyrke perfeksjon.


Merkets kompromissløshet har gitt oss en del ultraraske sykler og Felt Bicycles var i mange år godt synlig i syklingens eliteserie. Den tyske supersprinteren Marcel Kittel leverte for ti år siden Tour de France-jubel på en Felt-sykkel da han syklet på Argos Shimano. Det samme gjorde for øvrig John Degenkolb, Tom Dumoulin og Warren Barguil.


Nå gjør Felt som de fleste andre og satser tungt på gravel. Og det er et segment av sporten Morsa Sykkel også representerer.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

SISTE NYTT

bottom of page