top of page

Business Name

10% Off online booking!

ALT OM DEKK OG LITT TIL

Oppdatert: 23. mar. 2023

Et godt dekk er en god investering. Dekkskolen gir råd, tips og veiledning.
Gruppen syklister som takker ja til å utfordre terrenget istedenfor å utfordre trailere og biler på landeveien, er voksende. Mange mener at gravel er fremtiden. Skal man ha optimal glede av en økt på ujevnt underlag finnes det en voldsom og hurtigvoksende mengde alternativer når det gjelder dekk. Et par gode dekk er prikken over i-en for den fineste sykkelopplevelsen. Gravel Scandinavia introduserer derfor dekkskolen. Her skal alle grussykkel-venner få siste nytt, de beste rådene og tips som vil gjøre turen i ujevnt terreng enda litt bedre. Alt man trenger å vite om dekkene man trenger, det får man her.

Listen over produsenter og spesialdesignede dekk er stor og den blir hurtig større. Dekkskolen skal sørge for, eller i det minste bidra med, at du velger rett. Det å tilpasse dekket underlag og årstid, blir viktigere.

Dekkskolen har testet og vil fortsette å teste dekk. i dag får man dekk for tørt, fuktig, sleipt, isete og grusete underlag. Og alle andre tenkelige og utenkelige underlag. Listen, anbefalingene og rådene får du her.

Og for ordens skyld: I testsammenheng har vi ingen favoritter.

Dekkskolen minner om omfanget, både når det gjelder opplevelser, konkurranser og eventyr. Men også når dekkdimensjoner, høyde og bredde skal vurderes. Komfort og ritt.

Det er mange alternativer, vi gjør det lettere å velge.


Sist, men ikke minst. Å sykle i skauen, på grusveier og single track vil for mange også være et spørsmål om riktig trykk. Gravel Scandinavia har som ambisjon å være best på gravel, det gjelder også spørsmål om mengden luft i dekket. Det er også vårt mål å bygge opp en database der markedets beste dekk beskrives, defineres og evalueres. Pluss alt som har med spesifikasjoner å gjøre.

Dekkskolen blir for medlemmer, det koster ikke noe å være medlem. Og Dekkskolens medlemmer kan lese om markedets beste dekk fra og med årets andre kvartal


Du kan enkelt melde deg inn her, dette er helt kostnadsfritt.
89 visninger1 kommentar

SISTE NYTT

bottom of page