top of page

Business Name

10% Off online booking!

Ruten som skal sykles i rittet er nesten identisk med Unionsleden. Vi vurderer å legge begge etapper ut som Strava segmenter og måle tid på hvert av segmentene!

Vi jobber med å modifisere ruta!

I løpet av våren vil rittarrangøren endre ruten noe for å minimere risikoen for ulykker. Løypa vil bli gjort tilgjengelig på Strava og som nedlastbare filer. Inntil en ny versjon er tilgjengelig, anbefaler vi at du studerer det utmerkede kartet som er tilgjengelig på unionsleden.com.

Unionsrittet jobber også med en applikasjon som kan erstatte startnummer og sikre trygg navigering mellom senere definerte kontrollpunkter. Vi håper å kunne ferdigstille dette i god tid før rittet.

 

Og her kommer mer informasjon!

Konkurransen vil bli avholdt på Unionsleden. Dette er en sykkelsti som er godt skiltet. På rittdagene vil ruten være enda bedre merket. 

Selv om Unionsrittet skal være et grusritt, svarer vi ja når folk spør om man kan sykle på terrengsykkel eller landeveissykkel. Ruten er lett sykling, og det er mange asfaltpartier. Grusveiene er godt vedlikeholdt og bør representere liten fare hvis du foretrekker landeveissykkel. Det eneste du bør gjøre er å bytte ut dekkene med en grovere versjon. 

I løpet av den aller tidligste våren vil vi lansere Unionrittets dekkskole. Der bør de fleste få svar på alle underlagsproblemer. 


For å få tilgang til alle GPX-filer må du logge inn som medlem.


Du finner GPX-filene her.

Du lever bare én gang, men hvis du gjør det riktig, er én gang nok!

  • 01. jul., 06:00 CEST – 02. jul., 21:00 CEST
    Moss, Moss, Norway
    "Dette vil bli magisk", sier sykkelvenner som har testet deler av det som vil være den fineste, mest utrolige, morsomste og beste sykkelopplevelsen i 2023.
bottom of page