top of page

Business Name

10% Off online booking!

Er det noe du lurer på når det gjelder Unionsrittet? En del svar får du ved å sjekke ut FAQ. Er det fortsatt noe som er uklart, send en mail!

Spørsmål

FAQ - Unionsrittet

Starkontingenten

Vi har ikke alt på plass ennå, så forandring i oppsettet vårt kan forekomme. Men det som inngår i starkontingenten er aksess til festivalområde, feltseng, grillmat + 1 valgfri drikke, transport bagasje til alle områder, gratis mat og drikke på alle langestasjoner, teknisk hjelp på langestasjoner. Samtlige deltakere vil ved fullført ritt motta en slynge, en påminnelse, inneholdende noe som kan oppfattes som gode minner om Unionsrittet, Unionsleden og områdene mellom Moss og Karlstad.

Om våre produkter fra Orucase

Det er flere måter å bli involvert i sykling på nå enn noen gang før, og flere mennesker enn noen gang å dele det med. Enten du kjører ritt på høyeste nivå, holder deg i form på grus eller singletrack, eller lærer å sykle gravel for første gang, det som er viktig er at du er der ute og gjør det. Vi har alt du trenger av vesker til din sykkel i ypperste kvalitet.

Livet langs leden - En serie

Det er mye skog og vakker natur langs Unionsleden. Men det er også mange mennesker, mennesker som holder liv i bygdene og tettstedene. Mennesker som holder liv i tradisjoner og historie. Vi snakker med dem.

Om oss i Gravel Scandinavia AS 

Organisasjonskomiteen består av dyktige og erfarne folk både fra næringslivet, arrangørklubben Morsa Sykkel og Gravel Scandinavia i tillegg til andre ildsjeler – alle ivrige på å promotere gravelsykling. Til sammen utgjør disse em gruppe med bred arrangørerfaring og stor gjennomføringskraft.

Kort om rittet

Med få beskjedne endringer finner løpet sted på Unionsleden, en 350 kilometer lang syklus mellom Moss, Bengtsfors og Karlstad. Unionrittet inviterer til sykkelfest i Bengtsfors mellom første og andre etappe. Det blir god mat, musikk og underholdning.

Morsa Sykkel

Det begynte med en forespørsel, nå er vi blitt et aksjeselskap. Og selv om Morsa Sykkel skilles fra Gravel Scandinavia AS, er og forblir det ingen tette skott mellom oss. Hele vår sykkelsatsing er tuftet på sosial samvittighet, ansvar og omsorg, lavterskel og utvikling.

Synergieffekt

Synergieffekt refererer, blant annet i økonomien og i politikken, til den mereffekt som oppnås ved at to eller flere tiltak til sammen gir større eller bedre resultater enn summen av tiltakene hver for seg. Det skal lønne seg å samarbeide med Unionsrittet. Ta kontakt med oss om du ønsker å ta del i vår reise mot Karlstad.

Planlegg reisen

Når du planlegger reisen til og fra løpet, husk følgende: Starten er 60 km fra Oslo og 110 km fra Oslo Lufthavn. Mens målgang er 211 km fra Moss og 218 km fra Oslo. Skal du fly inn fra utlandet er både Sandefjord og Oslo gode alternativer. Oslo får flere flyvninger.  Les mer..

Innspill til oss?

Vi jobber hver eneste dag for å at Unionsrittet og informasjon vi tilbyr er så gunstig som mulig. Om du ønsker å hjelp oss, så fyll ut skjemaet «Kundeundersøkelse». Dette er til stor hjelp for oss, så håper du har anledning å svare på dette skjemaet.

Følg de formelle kjørereglene

Alle veier er åpne for trafikk. For din sikkerhet, vær konstant oppmerksom på omgivelsene dine og følg trafikkreglene. Du er en ambassadør for sykkelsporten - representer sporten godt!

Avbestilling og rettigheter

Det står beskrevet i våre "Salgsbetingelser" at vi prøver å hjelpe til om du skulle være forhindret i å delta. Vi gjør oppmerksom på at man kan avbestille billetten med full refusjon dersom avbestilling skjer innen 5 dager. Dersom avbestilling skjer inntil 20 dager før arrangement refunderes 50% av kjøpesum. Ved avbestilling gjort mindre enn 20 dager før arrangementet vil ikke kjøpesummen refunderes.

Kan jeg melde meg som frivillig

Frivillighets muligheter er lansert. Fordelene inkluderer tidlig tilgang til registrering for 2024, t-skjorte med mer.  Vi kunne ikke gjort dette uten våre fantastiske frivillige som jobber for oss. Ta kontakt med oss om du ønsker å delta som frivillig!

 

Meld deg på

Benytt sjansen nå til å bli med på en magisk sykkelopplevelse. Vi garanterer deg en flott Gravel opplevelse. Meld deg på nå

Respekter Unionsleden

Respekter Unionsleden, offentlige og private veier og deres historie. uten tilgang til disse vakre områdene ville våre opplevelser ikke vært mulig. dette er et privilegium vi må respektere.

Respekt

Unionsrittet er forpliktet til å gi og fremme et miljø der alle er velkomne og føler seg trygge. Trakassering eller diskriminering basert på et individs rase, etnisitet, opprinnelsesland, seksuell legning, seksuell identitet, alder, sosioøkonomiske status eller religion vil ikke bli tolerert. Alle deltakere, frivillige, tilskuere og sponsorer forventes og pålegges å overholde denne policyen. Brudd på disse retningslinjene kan føre til fjerning fra arrangementet, forbud mot å delta i fremtidige arrangementer, involvering av politi eller andre passende tiltak, avhengig av omstendighetene.

Alle skal ha tilgang

Vi omfavner og oppmuntrer deltakernes forskjeller i alder, farge, funksjonshemming, etnisitet, familie eller sivilstatus, kjønnsidentitet eller uttrykk, språk, nasjonal opprinnelse, fysisk og mental evne, politisk tilhørighet, rase, religion, seksuell legning, sosioøkonomisk status, og andre egenskaper som gjør våre deltakere unike.

Som partner til Unionsrittet vil man utover alle de sportslige, medmenneskelige og sosiale fordelene oppnå god effekt i følgende. Les mer..

 
 

Unionsrittet slutter i Karlstad, og noen vil ønske å returnere til starten. Alle deltakere må kunne overlevere bagasjen sin i Moss og deretter få den levert til dem i Bengtsfors. Les mer..

Vi skal jobbe hardt for å samle alle til en skikkelig fest i Bengsfors. Dette tar tid å få på plass, men vi lover at det uansett blir fest. Les mer..

Ruten som skal sykles i rittet er nesten identisk med Unionsleden. Vi vurderer å legge begge etapper ut som Strava segmenter og måle tid på hvert av segmentene! Les mer..

 

Unionrittet vil ikke bruke standard startnummer.  Kun eliteklassen bruker startnummeret, alle andre ryttere bruker Unionsrittets egen applikasjon. Les mer..

Livet handler ikke om å være rik, berømt, høyt utdannet eller perfekt. Det handler om å være ærlig, ydmyk og snill. Les mer..

 

Deltakere sørger selv for mat og bespisning før start og etter målgang. Rittarrangør vil invitere til spaghettifest før start og recovery-føde etter målgang. Les mer..

Trafikkregler og skiltanvisninger må følges. Følgebil eller andre kjøretøy er ikke tillatt. Deler av løypa vil bli stengt for motorferdsel. Les mer..

Rittarrangør anbefaler alle deltakere å starte med sykkel som tilfredsstiller krav til å delta i sykkelritt, eller i det minste ikke er i konflikt med veitrafikkloven. Les mer..

Ruten som skal sykles i rittet er nesten identisk med Unionsleden. Vi vurderer å legge begge etapper ut som Strava segmenter og måle tid på hvert av segmentene!  Les mer..

 

Unionsleden er en vakker sykkelsti mellom Moss og Karlstad, eller hvis du sykler den andre veien, en utmerket sykkelsti mellom Karlstad og Moss. Les mer..

 

For å laste ned GPX filer må du logge deg inn først. Vi har lagt ut 2 GPX filer,  tur/retur Moss - Karlstad. Les mer..

 

Andre populære artikler

MÅNEDENS PODCAST

UNIONSRITTET: LØYPETEST

For øyeblikket ingen kommende arrangementer
bottom of page